Wil jij ook weer helemaal in balans zijn?

Ik help je graag!

Er zijn verschillende manieren waarop we samen kunnen werkeN

Hieronder beschrijf ik een aantal mogelijkheden. Voel wat bij je past, ik ga graag met je op onderzoek om ervoor te zorgen dat jouw body, mind & soul weer helemaal in balans komen.

Icoon maan Carien soul sessie

A little C-sparkle for you

Boek nu je gratis call om samen met mij van gedachten te wisselen waarmee ik je het beste zou kunnen helpen.

Icoon maan Carien vrouwencirkel

Soulful Vrouwencirkel

Graag kom ik eens in de maan(d) samen met een kleine groep vrouwen om vanuit het hart te delen met elkaar.

Icoon maan Carien sparkle kennismakingsgesprek

Losse Soul-sessie

Wil je meer ontspanning, balans en flow in je leven? Misschien Is het tijd voor jou om aandacht te geven aan wat je voelt!

Icoon maan Carien Reveil your true nature 4 maanden traject

Reveal Your True Nature

In dit 4 maanden traject neem ik je mee op ontdekkingstocht naar wat er aanwezig is in jou, zodat jij helemaal in contact komt met jouw true nature.

'Een sessie bij Carien voelt iedere keer weer als een bijzondere reis in m’n eigen lichaam en gevoelens.’

- Floor Bouwsma

beeldmerk maan wit

Ken jij jouw true nature?

The mind is vaak heel goed ontwikkeld maar de verbinding met Body en Soul is vaak minder sterk. Daarom noem ik mezelf Body and Soul Connector.
Het vervult me dat ik met mijn lichaams-gerichte werk, jou in contact mag brengen met je lichaam zodat jij de signalen van jouw lichaam herkent en aandacht geeft. Je leert de taal van je lichaam verstaan en te vertrouwen waardoor je dichter bij jezelf komt. Zo ben je in staat om jouw pad te bewandelen op jouw manier. Je voelt ook waar jouw grenzen zijn. Wat je dwars zit, waar er ‘pijn’ of emotie ligt opgeslagen in je lichaam en dat er met erkenning, liefdevolle aandacht en doorvoelen weer ruimte en stroming/beweging komt. De signalen van je lichaam zijn je kompas. Je lichaam liegt nooit.

WAT IS REBALANCING?

Rebalancing - Luisteren naar de wijsheid van je lichaam

Rebalancing gaat uit van de heelheid van de mens. Lichaam en geest zijn één, wat niet wil zeggen dat er altijd een fijne balans is. Je lichaam kan voelen en dat is ook precies waar het over gaat: de gevoelde ervaring. Je leert jezelf op een andere manier kennen en het leidt tot meer zelfinzicht.

We zijn zo gewend om ons hoofd te gebruiken. Het denken is over het algemeen heel goed getraind en ontwikkeld, waardoor het gevoel vaak wordt weg geredeneerd en min of meer geparkeerd. Maar daarmee is het niet weg. Je lichaam heeft een geheugen een soort database. Er ligt zoveel informatie opgeslagen in je lichaam over alle ervaringen die je hebt opgedaan in je leven. Dat wat je onbewust ontkent of wegduwt kan zich vastzetten in je lichaam waardoor er verstarring in je spieren en weefsels kunnen optreden en je fysieke klachten kunt ervaren. In Rebalancing wordt niet alleen de fysieke spanning in het lichaam aangeraakt, maar ook de geestelijke spanning die daarmee samengaat. Je hele wezen wordt aangeraakt.

Door Rebalancing sessies kom je in contact met wat je op een dieper niveau beweegt. Het helpt je om ervaringen, gevoelens en emoties in je lichaam te herkennen en serieus te nemen. Zelfonderzoek, fysieke aanrakingen, ademhaling, meditatietechnieken maar ook lichtheid en humor zorgen ervoor dat je erbij aanwezig bent. Door te luisteren naar je lichaam kom je erachter waar je aandacht aan kunt geven. Welke gevoelens erkend willen worden, je bewust te worden wat er belangrijk voor je is en dat ruimte te geven. Bewustzijn is een belangrijk element bij Rebalancing. Wat ervaar je nu. Dit helpt je om uit verhalen te blijven en juist meer bij de gevoelde ervaring te zijn in het moment. Waar je je bewust van wordt geeft je de ruimte om op een nieuwe manier naar situaties te kijken, andere mogelijkheden te zien en besluiten te nemen. Zo kan de verkramping of emotie die je lichaam en geest meedragen, ontladen en ontspannen. Er ontstaat weer stroming, ruimte, beweging en balans.

Waarbij kan Rebalancing behulpzaam zijn?

In de steek gelaten voelen door je lichaam
Lichamelijke klachten
Niet lekker in je vel zitten
Stress- of Burn-out klachten
Overbelast voelen
Angstig voelen

500x500 Logo Carien van Lankeren Matthes met gr achtergrond

Leven op een manier die je moeite kost
Behoefte hebben aan meer bewustwording of verdieping
Vragen over zingeving en persoonlijke ontwikkeling
Aandacht voor jezelf willen
Vastlopen op je werk

Dance, live and love life. Liefs Carien

Testimonials