Reveal your true nature!

Het leven is zo mooi wordt er vaak gezegd. Maar zo mooi voelt het nu niet! Je hebt het druk met je werk, gezin, verplichtingen en dan zijn er nog 1000 dingen die moeten… Het is alsof je op de automatische piloot leeft en alle ballen in de lucht probeert te houden. Je hebt last van stress en hebt weinig energie. Hoe lang lukt dit je nog? Voor wie doe je dit?
 Eigenlijk zijn er allerlei signalen. Je negeert ze. Je hoofd heeft de regie en vertelt dat dit je verantwoordelijkheid is.
Wat zegt jouw lichaam?
Ik heb aan den lijve ondervonden dat ik niet langer door kon gaan met wat mijn hoofd me vertelde zonder naar mijn hart en mijn lichaam te luisteren. Ik was gewend om door te gaan (op de automatische piloot) en te doen wat er van me verwacht werd. Ik was het contact met wat ík wilde en voelde helemaal kwijt.

Herken jij dit? Ben jij het contact met wat jíj voelt en wilt ook kwijt?

“Luister naar het zachte gefluister, dan hoeft je lichaam niet zo te schreeuwen”

Door een trauma in mijn vroege jeugd werd ‘niet voelen’ mijn overlevingsstrategie. Mijn lichaam ging metaforisch gezegd schreeuwen! Ik had veel lichamelijke klachten en voelde me niet gelukkig.
 Ik gun het jou dat je (eerder) luistert naar de signalen van je lichaam.
Je lichaam is dienstbaar aan jou. Het doet altijd haar uiterste best om te functioneren. Zelfs als jij te veel vraagt, zal het nog steeds naar beste kunnen functioneren. Het geeft je signalen. Daar kun je naar leren luisteren en handelen met behulp van dit traject.
 Het lichaam is een wonder. Het is ons instrument hier op aarde. Zonder lichaam kunnen we niet leven. Er is informatie beschikbaar in ons lichaam als je bereid bent te voelen en te luisteren.

Je wilt het graag anders. Maar hoe?

Het Reveal your True Nature traject is voor jou als jij je persoonlijk wilt ontwikkelen of op een punt staat in je leven dat je weet dat je niet verder wilt of kunt met hoe je het nu doet.

Onbewust zijn er vaak allerlei conditionering en overtuigingen. Bijvoorbeeld doorgaan omdat dat moet, hard werken, voldoen aan je eigen verwachtingen of die van je omgeving. Je hebt jezelf rollen aangemeten. Zonder dat je er bewust van was, is het gebeurt als een vanzelfsprekendheid. Maar bèn jij dit wel? Klopt dit nog wel?
Misschien voel je vermoeidheid, ontevredenheid, leegte, eenzaamheid, heb je lichamelijke klachten, ben je prikkelbaar, overbelast, of vraag je je af wat de zin is van wat je doet? Je loopt vast.
Tijd om aandacht te geven aan jezelf en naar binnen te keren. Aandacht voor wat je voelt. Het vraagt moed en commitment om jouw vragen en jouw thema’s te onderzoeken maar je hoeft dit proces niet alleen te doen. Ik begeleid je graag. Samen gaan we in jouw tempo en ritme onderzoeken. Jij ontdekt en ervaart wat er te voelen is in jou.
Ik bied daarvoor mijn jarenlange ervaringsdeskundigheid, kennis en kundigheid uit verschillende opleidingen en vooral ook mijn vrouwelijke kwaliteiten: aandacht, afstemming, veiligheid, sensitiviteit, intuïtie, en mijn waarheid.

Reveal your True Nature gaat over in contact komen met je authentieke zelf.

En heeft als ingang je lichaam. Daarvoor gebruik ik o.a Rebalancing. Je lichaam kan voelen, heeft wijsheid en waarheid in zich. Het slaat gebeurtenissen op in je spieren en weefsels èn het geeft je signalen.
In dit traject leer je de signalen van je lichaam te herkennen en ernaar te luisteren. Er komt bewustzijn in wat je voelt. Ik gebruik lichaamswerk (fysieke aanrakingen), zelfonderzoek, meditatie, adem, beweging, gesprekken en thuisoefeningen waardoor je steeds meer in contact komt met jezelf. Met jouw ritme, met wat jou beweegt. Je ontdek je eigen kompas. Je leert te navigeren in jouw gevoelswereld.

Wat levert dit traject je op?

Je neemt jezelf serieus. Je voelt je ontspannen en energiek. Doordat er meer bewustzijn is, heb je het vermogen om sneller te signaleren en te checken wat iets met je doet. Je herkent je oude patronen en bent je bewust dat je een keuze hebt. Je kan je grenzen voelen en aangeven. Je passie en je vuur zijn weer voelbaar; dat is de energie die je nodig hebt om nieuwe wegen in te slaan. Je weet waar je jezelf mee voedt en inspireert. Je vertrouwt de wijsheid van je lichaam. Je bent stevig en durft je waarheid te spreken en te leven. Dat is kwetsbaar en tegelijk je grootste kracht. Je maskers mogen af. Die heb je niet meer nodig. Je hoeft niets te verbergen.
maan 2 wit

Wat houdt het precies in?

Icoon maan Carien vrouwencirkel

Traject van 6 maanden

Icoon maan Carien vrouwencirkel

6x een 1:1 sessie van 2 uur in mijn praktijk

Icoon maan Carien vrouwencirkel

Je ontvangt afgestemde opdrachten en meditaties

Icoon maan Carien vrouwencirkel

Je ontvangt support via whatsapp

Icoon maan Carien vrouwencirkel

een afgestemd notebook

Investering?

Reveal your true nature

€2500,- 6 maanden traject

  • Of kies voor een termijnbetaling van 6x €425.-
Ik heb het Reveal your True Nature traject ontwikkeld omdat ik gemerkt heb dat het duurzame verandering teweegbrengt. Het pad van werkelijk voelen in je lichaam en je True Nature ontdekken is nieuw voor je.
Alles wat nieuw is, heeft oefening nodig om er beter in te worden.
Juist door zèlf met behulp van thuisoefeningen door te gaan met de bewustwording en inzichten die er komen in de sessies, zal je merken dat jij jouw eigen proces intensiveert. Dat is nodig om nieuwe paden in te laten slijten en nieuwe lagen in jezelf te ontdekken. Lagen waarin jouw ‘weten’ is. En waar je kennis maakt met jouw lichaamswijsheid. Je voelt steeds meer je True Nature en dat is nou net wat je wilt! Je ontdekt wat hulpbronnen voor je zijn. (Bijvoorbeeld meditatie in verschillende vormen, bewegingsoefeningen, schrijfoefeningen) om steeds in te tune-en op jezelf.
Het vraagt jouw commitment, tijd en moed om dit traject op deze manier aan te gaan en duurzame veranderingen tot stand te brengen.

WAT IS REBALANCING?

Rebalancing - Luisteren naar de wijsheid van je lichaam

Rebalancing gaat uit van de heelheid van de mens. Lichaam en geest zijn één, wat niet wil zeggen dat er altijd een fijne balans is. Je lichaam kan voelen en dat is ook precies waar het over gaat: de gevoelde ervaring. Je leert jezelf op een andere manier kennen en het leidt tot meer zelfinzicht.

We zijn zo gewend om ons hoofd te gebruiken. Het denken is over het algemeen heel goed getraind en ontwikkeld, waardoor het gevoel vaak wordt weg geredeneerd en min of meer geparkeerd. Maar daarmee is het niet weg. Je lichaam heeft een geheugen een soort database. Er ligt zoveel informatie opgeslagen in je lichaam over alle ervaringen die je hebt opgedaan in je leven. Dat wat je onbewust ontkent of wegduwt kan zich vastzetten in je lichaam waardoor er verstarring in je spieren en weefsels kunnen optreden en je fysieke klachten kunt ervaren. In Rebalancing wordt niet alleen de fysieke spanning in het lichaam aangeraakt, maar ook de geestelijke spanning die daarmee samengaat. Je hele wezen wordt aangeraakt.

Door Rebalancing sessies kom je in contact met wat je op een dieper niveau beweegt. Het helpt je om ervaringen, gevoelens en emoties in je lichaam te herkennen en serieus te nemen. Zelfonderzoek, fysieke aanrakingen, ademhaling, meditatietechnieken maar ook lichtheid en humor zorgen ervoor dat je erbij aanwezig bent. Door te luisteren naar je lichaam kom je erachter waar je aandacht aan kunt geven. Welke gevoelens erkend willen worden, je bewust te worden wat er belangrijk voor je is en dat ruimte te geven. Bewustzijn is een belangrijk element bij Rebalancing. Wat ervaar je nu. Dit helpt je om uit verhalen te blijven en juist meer bij de gevoelde ervaring te zijn in het moment. Waar je je bewust van wordt geeft je de ruimte om op een nieuwe manier naar situaties te kijken, andere mogelijkheden te zien en besluiten te nemen. Zo kan de verkramping of emotie die je lichaam en geest meedragen, ontladen en ontspannen. Er ontstaat weer stroming, ruimte, beweging en balans.

Waarbij kan Rebalancing behulpzaam zijn?

In de steek gelaten voelen door je lichaam
Lichamelijke klachten
Niet lekker in je vel zitten
Stress- of Burn-out klachten
Overbelast voelen
Angstig voelen

500x500 Logo Carien van Lankeren Matthes met gr achtergrond

Leven op een manier die je moeite kost
Behoefte hebben aan meer bewustwording of verdieping
Vragen over zingeving en persoonlijke ontwikkeling
Aandacht voor jezelf willen
Vastlopen op je werk

Testimonials

Ben jij klaar om te connecten met jouw true nature?

Ik heb het Reveal your True Nature traject speciaal voor jou ontwikkeld. Gun jij het jezelf om (weer) in contact met jouw ware natuur te komen?
Ja, het vraagt jouw commitment, tijd en moed om dit traject aan te gaan en duurzame veranderingen tot stand te brengen. Maar het gaat je zoveel brengen, de wijsheid zit in je, jouw lichaam is je kompas. En je hoeft het niet alleen te doen. Ik ontmoet en help je graag!
Ik kan jou als geen ander begeleiden om jouw True Nature te onthullen. Als jij een volle ja voelt om jouw levendigheid, jouw vuur, je passie, jouw drive, jezelf in de puurste vorm te ontmoeten, bewandel ik dit pad graag samen met jou.

Dance, live and love life. Liefs Carien