Hi! Ik ben Carien. Body- and Soul Worker.

Over mij

Jarenlang heb ik niet geluisterd naar mijn lichaam. Nu is dat heel anders.
Ik voel! Er is passie en plezier in wat ik doe.

Het vervult me dat ik met mijn lichaams-gerichte werk, jou in contact mag brengen met je lichaam en je gevoel. Zodat jij de signalen van jouw lichaam herkent en aandacht geeft. Je leert de taal van je lichaam verstaan en vertrouwen waardoor je dichter bij jezelf komt, jouw True Nature. Je voelt waar jouw grenzen zijn, waar je blij van wordt en wat je wel en niet wilt. Je hebt een keuze! Je voelt waar er ‘pijn’ of emotie ligt opgeslagen in je lichaam en dat er met erkenning, liefdevolle aandacht en doorvoelen weer ruimte en stroming/beweging komt. Je wordt vrijer waardoor er ruimte is voor wat jij wilt. Fysieke klachten zal je anders ervaren of zullen soms verdwijnen. Je ware natuur komt tevoorschijn. Ook in jou is de ‘sparkle’ die kan stralen! De signalen van je lichaam zijn je kompas. Je lichaam liegt nooit. DIT KOMPAS HEB JIJ TER BESCHIKKING!
De trajecten en sessies die ik aanbied zijn uniek doordat al mijn ervaringen, opleidingen en trainingen* die ik heb gevolgd, hierin samenkomen. (* Rebalancing, HBO-Verpleegkunde, trainingen in meditatie, visualisatie, dans/beweging, coaching, Reiki 1 & 2).
Kennis maar vooral het doorleven, doorvoelen en verwerken van mijn eigen ervaringen, maken dat ik je kan begeleiden op diepere lagen en in diepere processen.
E-mail header Algemeen Carien

Mijn verhaal

Door een trauma in mijn vroege jeugd, had ik mezelf onbewust geleerd om niet te voelen. Ik was compleet gericht op de buitenwereld en altijd alert.   Ik deed wat er van me verwacht werd, of waarvan ik dacht dat het van me verwacht werd. Wat ik zelf wilde, duwde ik weg. Onzichtbaar zijn was veilig. Zo kwam ik steeds verder van mezelf af te staan. Het was mijn overlevingsstrategie. Zo raakte ik mijn plezier en ‘sparkle’ kwijt.
Ik was perfectionistisch, faalangstig en voelde me verantwoordelijk. Mijn grote passie was dansen maar ik kreeg in mijn jeugd veel lichamelijke klachten waardoor ik niet meer dansen kon. Mijn lichaam schreeuwde om aandacht, maar ik gaf er geen gehoor aan. Ik liep mezelf voorbij om maar te voldoen. Ik verborg wat ik voelde en wilde onkwetsbaar zijn, en de stoere sterkert uithangen.
Later in mijn leven kreeg ik een ernstig auto-ongeluk waarvoor ik jaren heb gerevalideerd.
CONTROL-ALT-DELETE
Ik was zo in gevecht met mijn lichaam. Ik zag mijn lichaam als vijand, iets dat niet bij mij hoorde. Ik wilde dat ik een control -alt delete- functie had. Ik liep vast.

Gelukkig had ik een inzicht… Ik moet ‘het’ in mezelf zoeken. Gaan luisteren naar mijn lichaam.

Rebalancing lichaamswerk kwam op mijn pad. Ik wist meteen dat ik de diepte van mezelf in zou gaan. Door het lichaamswerk kwam er als vanzelf connectie met mijn gevoel. Ik leerde aanwezig te zijn in mijn lichaam. VOELEN!
Mijn lichaam vertelt en ik kan ernaar luisteren. Ik leerde vertrouwen op mijn intuïtie en ontdekte mijn ware natuur, mijn True Nature. Zo begon ik langzaam te ontspannen en kwam er ruimte voor mijn eigen authentieke beweging. De vrijheid om vanuit mijn eigen ritme en flow te leven en te werken. Te voelen wat er in mijn leven past, waar ik energie van krijg en waar ik van ga stralen. Dat gun ik jou ook, deze rijkdom!

In contact met je lichaam, met je gevoel en jouw True Nature

Ik voel! Mijn ‘sparkle’ is aan! Mijn (hoog)sensitiviteit is een kracht geworden. Mijn True Nature revealed. Er is ruimte om me te voeden en te laten inspireren. Authenticiteit, verbinding, dansen, reizen, kunst, muziek, natuur, bloemen en lekker eten; ze brengen mij in beweging en laten me voelen dat ik leef èn passie voel voor wat ik nu doe! Het verbinden van Body Mind & Soul.
Ken jij jouw True Nature? Ik kan je begeleiden om jouw True Nature te onthullen. Als jij een volle ja voelt om jezelf ècht te ontmoeten, bewandel ik dit pad graag samen met jou. Vraag gratis ‘A little ‘C-sparkle for you’ aan als je graag even met me van gedachten wilt wisselen.
Ik dans en beweeg mee. Soms in donderwolken en in regen; dan weer onder de stralende warmte van de zon. Precies het leven.

Dance, live and love life. Liefs Carien

Testimonials

'Inspiratie is voeding voor je ziel’

SCHRIJF JE HIER IN VOOR MIJN SOULSPIRATION

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van speciale acties en events? Heb je behoefte aan inspiratie? Elke maand zal ik je Soulspiration sturen waarmee jij je ziel kunt voeden.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.