Privacy verklaring Carien van lankeren matthes

Carien van Lankeren Matthes, Body and Soul Worker, gevestigd aan Brink 30 te Deventer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze Privacy Verklaring.

Carien van Lankeren Matthes is de Functionaris Gegevensbescherming van Carien van Lankeren Matthes, Body and Soul Worker. Zij is te bereiken via carien@carienvanlankerenmatthes.com

Contactgegevens

www.carienvanlankerenmatthes.com
Brink 30 7411 BT Deventer
+31621536718

Ik vind jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doe ik er alles aan om jouw persoonlijke informatie die je aan mij versterkt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming te behandelen.

Als je bij Carien van Lankeren Matthes-Body and Soul Worker sessies volgt of een traject doet, krijg je voor aanvang een digitaal intakeformulier wat je daarna ingevuld naar me terugmailt. Dit is privacygevoelige informatie, evenals de aantekeningen die ik maak in je dossier indien dat noodzakelijk is om jouw proces goed te volgen. Deze informatie bewaar ik zo veilig mogelijk en zal met niemand gedeeld worden tenzij daar nadrukkelijk toestemming voor wordt gegeven door jou. Natuurlijk mag jij je eigen dossier inzien.

Om je aanvragen voor mijn gratis blogs, artikelen, video’s, nieuwsbrief, je aanvraag voor een van mijn gratis webinars, videoseries, checklists, enquetes etc. óf om je aankoop van een van mijn diensten of producten zo soepel mogelijk te laten verlopen, heb ik gegevens van je nodig.

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan die worden beschreven in deze Privacy Verklaring, tenzij ik hier van tevoren jouw uitdrukkelijke toestemming voor heb verkregen. Die toestemming kan blijken uit het feit dat je per e- mail of anderszins een vraag aan me stelt. Alleen als je uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven, gebruik ik je emailadres en naam om je mijn nieuwsbrieven of gratis programma’s te sturen.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn neem dan contact met me op via carien@carienvanlankerenmatthes.com

Deze Privacy Verklaring is van toepassing op het gebruik van de informatie die je met mij deelt:

  1. Online, als je mijn website behorende bij Carien van Lankeren Matthes, Body and Soul Worker bezoekt.
  2. Offline als je informatie met me deelt, bijvoorbeeld als je jouw emailadres aan me geeft op een bijeenkomst of event omdat je mijn nieuwsbrief of informatie wilt ontvangen of wanneer je een dienst of product offline koopt.

Door mijn website te bezoeken, ga je akkoord met deze Privacy Verklaring en de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op mijn website. Ook wanneer je offline-gegevens met me deelt, ga je akkoord met deze Privacy Verklaring.

Ik sla jouw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database van mijn Email Marketing Automatiseringssysteem, Mail Blue. Ik wijs je erop dat Mail Blue voor het gebruik van jouw informatie hun eigen gebruikersvoorwaarden en Privacy Verklaring hanteren.

Op mijn website worden de gegevens die je met mij deelt via een beveiligde verbinding (SSL) naar mij verstuurd. Ik geef je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden en deel op geen enkele wijze jouw informatie met derden buiten de partijen die in deze Privacy Verklaring worden geschreven.

De informatie die ik verzamel

Op mijn website verzamel en/of ontvang ik twee soorten informatie:

  1. Persoonsgegevens die je actief aan mij verstrekt

Als je je aanmeldt om de nieuwste artikelen, blogs en video’s via mijn nieuwsbrief of andere informatie te ontvangen, deelneemt aan een van mijn enquêtes of je

aanmeldt voor een webinar of andere vorm van gratis inspiratie, dan vraag ik je gegevens met me te delen, zoals je voornaam, achternaam en emailadres.

Ik verzamel geen persoonlijke informatie als je de website bezoekt tenzij je deze vrijwillig zelf met mij hebt gedeeld, bijvoorbeeld door het invullen van een formulier om nieuwsbrieven of informatie te ontvangen.
Wanneer je een dienst of product koopt, vraag ik naast je voornaam, achternaam en emailadres ook om je adres en telefoonnummer.

Je adres vraag ik om je factuur netjes op te kunnen maken en om fysieke producten toe te kunnen sturen. Je telefoonnummer vraag ik om je persoonlijk te woord te kunnen staan indien dit wenselijk is binnen een traject of om afspraken in te plannen voor sessies of coach calls.

Om de facturering mogelijk te maken stuur ik jouw betaalgegevens naar mijn facturatiesysteem Moneybird. De facturen die je van mij ontvangt worden gemaakt

en naar je verstuurd door mij met behulp van Moneybird. Ik wijs je erop Moneybird voor het gebruik van jouw informatie hun eigen gebruikersvoorwaarden en Privacy Verklaring hanteren.

  1. Persoonsgegevens die om technische redenen automatisch aan mij worden doorgegeven

Daarnaast geldt dat bij het bezoeken van mijn website automatisch enkele technische gegevens door je computer en apparatuur aan mijn systemen wordt verstrekt, zoals het door jou gebruikte IP-adres, het besturingssysteem en de gebruikte internetbrowser. Dit zijn cookies waarvoor je ook de cookiemelding hebt kunnen zien toen je deze website bezocht. Ik verwijs je naar de algemene voorwaarden & cookiebeleid voor meer informatie over cookies op mijn websites.

Hoe ik je gegevens gebruik

  • Ik mail je om je het intakeformulier, informatie over het gekochte traject met de daarbij gefaseerde opdrachten mogelijk in blog, video of audio vorm en updates daarvan en de factuur te doen toekomen.
  • Ik mail je (als je geen product of dienst hebt gekocht) uitsluitend als je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven, mijn nieuwsbrief met updates van de blogs video’s en audio’s.
  • Ik mail je als je dit expliciet hebt aangevraagd om je gratis waardevolle informatie toe te sturen. Hierna zal ik je niet automatisch op mijn maillijst zetten maar je expliciet vragen of je dit wilt waarbij je expliciet toestemming geeft of juist niet.
  • Ik gebruik je gegevens om je support en informatie te geven bij mijn diensten en producten die je hebt gekocht.
  • Ik mail je mogelijk ook om je feedback te vragen over mijn producten en diensten.
  • Ik mail je om je te informeren over mijn diensten en producten en die van mijn samenwerkingspartners en affiliates als ik denk dat je die echt super interessant kunt vinden. Ik houd hiervoor graag bij wat je eerder bij mij gekocht of aangevraagd hebt zodat ik je niet onnodig lastigval met informatie die niet aansluit bij jouw interesses of situatie. Dit doe ik alleen als je expliciet toestemming hebt gegeven om mijn nieuwsbrief te ontvangen of een product of dienst bij mij hebt gekocht.
  • Ik gebruik je informatie daarnaast ook om medewerkers of partijen aan wie ik werk uitbesteed (zoals technisch support, marketing support, klantenservice) contact met je op te kunnen laten nemen voor het leveren van mijn diensten en producten, bij technische problemen met aanmelden voor de nieuwsbrief of mijn programma’s of om vragen en problemen bij mijn leeromgeving voor je op te lossen. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.
  • Ik deel mogelijk jouw emailadres met Facebook voor het aanmaken van een Custom Audience in de advertising tool van Facebook. Ik upload dan de emailadressen van mijn lezers om een gerichte advertentiecampagne te kunnen maken. Wil je niet dat jouw emailadres voor dit doel aan Facebook wordt doorgegeven? Mail me dan op carien@carienvanlankerenmatthes dan zorg ik dat het niet gebeurt.

Affiliates en samenwerkingspartners

  • Op mijn website plaats ik mogelijk links naar externe websites van samenwerkingspartners en affiliates als ik denk dat die informatie waardevol voor je is. Ik heb geen controle over hoe deze derden omgaan met de Privacy wetgeving. Ik raad je aan de Privacy Verklaring en Gebruikersvoorwaarden van deze derden zelf goed te lezen als je deze sites bezoekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Als je je hebt aangemeld op mijn website voor mijn nieuwsbrief en andere gratis dingen die ik deel, mail ik je om ervoor te zorgen dat je kunt ontvangen wat we je beloofd hebben. We gebruiken

hiervoor het mailprogramma Mail Blue. Dat betekent dat Mail Blue jouw gegevens ook ontvangt. Ik verwerk deze gegevens voor zolang je op mijn maillijst staat en je hiervoor niet hebt afgemeld. De gegevens die je aan mij hebt doorgegeven kun je te allen tijde laten aanpassen door een mail te sturen naar carien@carienvanlankerenmatthes.com.

Je kunt jezelf eenvoudig afmelden voor alle of een deel van de communicatie via de links onderaan elke mail die je van mij ontvangt. Zodra je je hebt afgemeld voor mijn nieuwsbrief, zal ik je gegevens binnen 6 maanden volledig verwijderen. Je kunt je niet afmelden voor communicatie en e-mails die nodig zijn om je de producten en diensten te leveren.

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens. Ook heb je het recht de toestemming voor het verwerken van je gegevens die je mij hebt gegeven weer in te trekken. Stuur als je dat wilt een email naar carien@carienvanlankerenmatthes.com

Tot slot wijs ik je erop dat je het recht hebt een klacht in te dienen over de verwerking bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Let op met informatie die je openlijk deelt onder meer op mijn websites of Social Media
Ik vind jouw privacy belangrijk. Er zijn plekken waar ik op geen enkele wijze invloed kan hebben op het beschermen van jouw privacy. Wees er bewust van dat alle informatie die je vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden – zoals reacties op mijn blogs, in de chat tijdens mijn webinars of op mijn social media – mogelijk gehoord, gelezen en verzameld wordt door anderen buiten mij. Ik houd mij

niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden.

Wijzigingen in deze privacy verklaring

Eventuele wijzigingen van mijn website kunnen leiden tot wijzigingen in deze Privacy Verklaring. Ik raad je daarom aan deze Privacy Verklaring regelmatig te lezen.

Vragen over het privacy verklaring

Ik houd deze Privacy Verklaring up-to-date met de ontwikkelingen in de Privacy wetgeving. Heb je vragen? Stuur dan een email naar carien@carienvanlankerenmatthes.com en zet “privacy verklaring” in de onderwerp regel van je email.

Voor het laatst bijgewerkt op:
9 september 2020